Osveta Karima Benzeme: "Bravo, Portugal!"

Autor:

Napadač Real Madrida, Francuz koji je "bio višak" u planovima Didijea Dešana, ovako je propratio finale Evropskog prvenstva i trijumf Portugala.

7
A- A A+


Karim Benzema je bio veoma ljut što ga selektor francuske reprezentacije Didije Dešan nije uvrstio u tim za Evropsko prvenstvo.

Smatrao je da je za njega bilo mesta u timu, ocenjujući da je žrtva "rasizma" francuskog selektora. Benzema je, između ostalog, izostao i zbog niza skandala i sudskog procesa zbog optužbi da je snimkom seksa ucenjivao bivšeg prijatelja i saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuenu.

Francuzima je, međutim, odlično išlo na Evropskom prvenstvu i bez Benzeme. Antoan Grizman je bio centralna figura francuskog tima. Imao je prilike i u finalu...

Ali, titulu je odneo Portugal. Na radost Kristijana Ronalda, svih Portugalaca i... Benzeme!

Odmah posle finala Benzema je čestitao Portugalu i svojim prijateljima i saigračima iz Real Madrida - Kristijanu Ronaldu i Pepu.


Ruku na srce, u tvitovima pre ovoga Benzema je jasno stavio do znanja da podržava reprezentaciju svoje zemlje i čestitao je timu na svemu prikazanom na Evropskom prvenstvu.

"Tužan sam zbog naših 'trikolora'... Dali ste sve od sebe! Hvala!!!".


Gledano sa sportske strane, Benzemi se nema šta zameriti, štaviše treba mu čestitati na fer-pleju. Ali, u Francuskoj su već počeli da kruže negativni komentari na njegov račun...

Povezano

Sve vesti