HOROSKOP

Venero, šta nam to radiš?!

Ako narednih dana osetite da ste strastveniji nego inače, da ste puni snage, poletni, pre svega kada su ljubav i seks u pitanju, evo objašnjenja šta vas je to "snašlo"...

Venera je ušla u znak Lava 12. jula i neće "mrdati" odatle do 5. avgusta. Takođe, Mars je Škorpiji, a to sve znači sledeće:

- Nema više mutnih radnji, varanja i laganja, kada su partnerski odnosi u pitanju.
- U ljubavi sada vlada pravilo: uzmi ili ostavi.
- Takođe, narednih dana će se znati: ili jesi ili nisi - jak!
- Samo odlučni će uživati u vezama i braku, samo odlučni će naći novu ljubav.
- Seksepil neće kriti čak ni oni najstidljivi.
- Pamtićemo ove dane po strasti i seksu.
- "Hemija" će potisnuti reči.

Posebno treba istaći period od 17. do 23. jula kada će Venera u Lavu praviti trigon sa Saturnom u Strelcu.

Da li zante šta nam to donosi?

Stare veze i ljubavi! Da li ste spremni za to? Pazite šta radite, sa kime se viđate, kome verujete ako ne želite da se vratite na staro, kada je ljubav u pitanju. S druge strane, oni koji bi ipak da daju drugu šansu, neka iskorsite ovu dobru priliku za to. Sada se sve stavlja na tas!

I još nešto, lepo - takozvane veze na daljinu sada mogu da cvetaju, svako žrtvovanje zarad ljubavi sada će se isplatiti. Uživajte u tome...

Ako ste se stideli ili dvoumili da nekome pokažete svoje emocije, uradite to slobodno do 2. avgusta - nećete zažaliti.

Čuvajte se ljubavnih svađa od 30. jula do 2. avgusta, jer će tada Venera biti u kvadratu sa Marsom. Tada su mogući i raskidi i razvodi, a sve zbog ishitrenih reakcija, nepromišljenih reči. Strasti će tada biti jače nego duboka osećanja, pazite šta radite. Ne brzajte.

A onda, 3. avgusta, Mars ulazi u znak Strelca. "Ko preživi,prića će"!

Strast dostiže vrhunac, može Vam se destiti da ne budete u stanju da obuzdate svoje želje, seksualne nagone, da vas boli koliko ćete nekoga želeti. Znate ono kada se nokti u zanosu zariju u leđa, kada ostavite ljubvni trag? E baš tako će biti.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.