• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je jedna od najboljih predstava - "Muškarčine"

Izvor mondo.rs

Predstavu "Muškarčine", beogradski nedeljnik NIN proglasio je jednom od tri najboljih u ovoj godini. Možete da je pogledate na Kalemgdanu u petak, 15. jula do 20.30 časova.



"Moraš da budeš jak - ti si muškarac", "Suze nisu za muškarce", "Muškarac si - preuzmi odgovornost", "Muško si, majku mu!", "Vreme ti je da se ženiš", "Daj, odrasti već jednom!", "Moraš da budeš onakav kakav sam ti rekao"...

Sve ove i još mnogo sličnih rečenica slušaju mnogi muškarci na planeti od svojih roditelja, pre svega očeva i okoline.

Upravo o ovim stvarima govori predstava "Muškarčine", koju možete besplatno da pogledate u petak 15. jula u 20.30h, na Kalemegdanu iza Prirodnjačkog muzeja.

Reč je o eksperimentalnoj predstavi o muškosti zasnovanu na ličnim iskustvima mladića.

Mladi talenti, na simpatičan i duhovit način, prenose sopstvena iskustva na sceni, ali sa ozbiljnim pristupom temi. Glavna ideja predstave je poruka o slobodi, ličnom ostvarenju i pokušaju da se prevaziđu nametnute društvene norme i očekivanja okruženja da mladići moraju biti "srpski alfa mužjaci", sprečavajući ih da budu ono što jesu.

Iskrenost i uverljivost pruža publici katarzično iskustvo i izdvaja ovaj komad od ostalih koje možemo videti na pozorišnim daskama.

Predstava će biti odigrana u okviru tradicionalne manifestacije Filmstreet, tokom koje se na otvorenim prostorima u Beogradu emituju filmovi i održavaju pozorišne predstave.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kebab

Da, veoma interesantna predstava o muškarcima. Predstava u kojoj se podsmijavamo muškarcima, njihovim obavezama, našim tradicijama koje su se poštovale vjekovima. A mislim da ćete se još više smijati, kad saznate da je jedan od pokretača tog projekta osoba homoseksualne opredjeljenosti. Nema na čemu, prijatan dan. Mušarčino!

SERIJE