Zbog OVOGA se mrze JK i Ceca?!

Autor:

Tačnije - zbog NJEGA?

23
A- A A+

Najveće neprijateljstvo na estradi, između pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koje traje skoro 20 godina, nastalo je navodno zbog Cecinog muža Željka Ražnatovića Arkana, piše "Kurir Stars".

Iako su svi bili ubeđeni da je razlog njihove svađe intervju u kojem je Karleuša nešto nesmotreno izjavila i zbog čega se Ceca doživotno uvredila, navodno je sve mnogo komplikovanije.

"Jelena i njena majka Divna bile su veoma bliske sa Cecom i Željkom Ražnatovićem. Često su se posećivali i družili, a dve pevačice, jedna već velika zvezda, a druga na početku karijere, volele su se i uvažavale. Međutim, to se promenilo 1998. godine, kad je Arkanov fudbalski klub Obilić osvojio prvenstvo Jugoslavije. Šampioni su imali gostovanja u Španiji, a Ražnatović je na taj put poslao Cecu, jer je imao zabranu izlaska iz zemlje zbog raznih krivičnih dela. Cecino odsustvo iz Srbije, Jelena je odmah iskoristila i počela intenzivno da se druži sa Arkanom, Tada su njih dvoje baš dosta vremena provodili zajedno. Ali, Arkan ju je otkačio posle desetak dana, taman koliko je njegova supruga boravila u Španiji", rekao je sagovornik za "Kurir Stars" B. P.

Kada se Ceca vratila u Srbiju, do nje su došle razne priče o njenom mužu koji je bio u društvu s mlađom koleginicom i dobrom drugaricom, pa je navodno tada nastao haos.

"Ceca je bila mnogo ljuta. Besnela je danima, pretila razvodom, ali je Arkan uspeo da je smiri i ubedi da ništa nije imao sa Karleušom, već ona ga je proganjala i opsedala. Ceci je bilo samo bitno da mladu pevačicu zauvek udalji iz njihove kuće, pa je s mužem skovala pakleni plan kako da ocrne Karleušu u javnosti", rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Arkan je pozvao svog prijatelja novinara i dao mu zadatak da uradi intervju s Jelenom u kojem će ona da uvredi Cecu.

"Tu je nastala ona čuvena izjava 'sve pevačice su kurve', u kojoj se, kao, Ceca najviše pronašla. Prvi koji se javio da reaguje na taj skandal upravo je Željko Ražnatović, koji je iskoristio sve medije kako bi napao bivšu prijateljicu. Gostovao je u najgledanijoj emisiji kod Minimaksa i svašta rekao za Jelenu, a Ceca je bila u publici! Kad se taj snimak pogleda sa ove vremenske distance, stvarno se vidi da glume. Jelena se u početku nije oglašavala, a kasnije je i sama uvidela da joj to odgovara, pa je nastavila njihovu igru", navodi izvor.

Ovako je Jelena Karleuša danas reagovala na ove tvrdnje:

"Htela sam da prokomentarišem ovu novu perverznu laž Kurira, ali... Ipak ne. Pustiću ih da se ugase u sopstvenim govnima. To najviše boli", napisala je Karleuša na Twitteru.
I da vas podsetimo na snimak koje bi ne samo Ceca i Jeca, već i deca volela da zauvek nestane sa interneta. Ovako je sada već davne 1998. izgledalo gostovanje Jelene Karleuše i porodice Ražnatović, sa sve Veljkom upravo kod Milovana Ilića Minimaksa. Pogledajte samo kako maleni Veljko Ražnatović veselo đuska dok Jelena Karleuša peva.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti