• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seks skandal u engleskom fudbalu! (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Dvojica igrača Mančester junajteda "švrljala" sa starletama - jednog ostavila žena, drugi izvrgnut ruglu zbog perverznih poruka!

Ovo je njima vec postalo kao "dobar dan"! Spisak fudbalera u engleskom fudbalu koji su na neki nacin bili umešani u seks skandale dopunjuje se, gotovo, konstantno.

Engleski mediji razotkrili su još jedan "driblling" fudbalske zvezde, koji se završio loše po njega.

Mladi fudbaler Mancester junajteda, francuski reprezentativac Entoni Marsijal, dobio je "nogu" od žene nakon što je otkriveno da ju je prevario sa devojkom kojoj je želja da postane pevacica i koja je potom postala prijateljica njegove supruge Samante.

Samanta, koja sa Entonijem ima cerku, ostavila je fudbalera i planira dobro da mu naplati "švrljanje" u januaru, otkriva ovog vikenda londonski "San". Ostavila ga je, odvela dete, a zatim se povezala sa njegovom navodnom ljubavnicom na društvenim mrežama! Cak je Samanta pohvalila izgled Emili Vajdeman, ucesnice muzickog takmicenja X Faktor. Na fotkama u galeriji, Samanta je plavuša, Emili brineta.

U meduvremenu, otkriveno je i da je njegov saigrac Timoti Fonsu-Mensah nudio "trojku" sa Marsijalom jednoj drugoj "cici"! U pitanju je ucesnica rijalitija Eglantina Flore-Agilar.

"Seks za rodendan", pisao je Timoti Eglantini na Instagramu kada je punila 24 godine. Zatim joj je nudio trojku sa Marsijalom, i pitao je da li ce moci da "izdrži dva crnca".

Eglantina je, naravno, odmah potrcala da celu pricu isprica britanskim tabloidima.

A milly.

A video posted by EFA (@efa_af) on



Marsijalov imidž je sada narušen. Za sebe je govorio da je "posveceni katolik" i da najviše voli da je sa svojom suprugom.

"Odmah posle treninga idem kuci da budem sa svojom porodicom", rekao je u jednom ranijem intervjuu.

Trenutno je Marsijal, proglašen za najvrednijeg igraca do 21 godine, na odmoru posle svega, ali ako pažljivo pogledate video sa njegovog Instagrama, videcete da mu neka nova lepotica pravi društvo - njen odraz vidi se u ogradi terase.

??????

A video posted by Anthony Martial (@martial_9) on



Videcemo da li ce se i koliko ova afera odraziti na njegove igre u Mancester junajtedu u predstojecoj sezoni i da li ce Žoze Murinjo uspeti da ga psihicki podigne.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladan

Ne volim Ronalda ali je po meni najpametniji fudbaler sto se tice tih stvari. Covek napravio dete tako da je miran sto se tice naslednika i sad samo menja kvalitene cice dok mu ne bude dunulo da se skrasi.

wepard

A šta očekivati od klinca koji nije pročitao ni dva lista u životu, ima 19 godina i 100 miliona evra na računu?

Aleksa

Ne razumijem zasto se zene, sa tolikim parama bih mjenjao sve do kraja karijere i tek onda kad sve prodjem onda mozda zenidba...

SERIJE