• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pisac vam poklanja novi roman!

Izvor mondo.rs

Kada sudbina odluči da podeli život na "pre i posle", ne bira trenutak. Pitanje je: Da li ćemo uspeti da sačuvamo dovoljno sreće da bismo opstali u periodu "posle"?

 Uroš Timić roman Četrdeset dana

Novi roman Uroša Timića, pobednika konkursa Literarni Onlajn Inkubator koji se održavao 2013. godine i preko kojeg je stupio na književnu scenu romanom "Osmi život", nosi naziv "Četrdeset dana" i kroz nedelju dana može se naći u svim Beogradskim knjižarama, a najkasnije za dve nedelje u knjižarama širom Srbije.

Roman je o smrti, ljubavi i potrazi za životom. U "Nesvakidašnjem selu" sila vidljiva samo Stefanu uzrok je mnogih nesreća i tragedija koje su selo zadesile. Kroz Stefanovu priču, njegovu borbu sa, kako sopstvenim tako i tuđim demonima; kroz priču starca Todora koji se suočava sa najuzvišenijim "ja" u sebi nakon svoje smrti; kroz priču dečaka Pavla koji se svojski bori sa svojom traumom, ali i kroz priče svih drugih junaka ovog romana, četrdeset dana dobija sasvim novi oblik.

Roman "Četrdeset dana" je religijski triler, inovativan i osvežavajuć na našoj književnoj sceni, a Timić je zadržao svoju dozu gotičkog horora i u ovom romanu i svoje nezaobilazne elemente fikcije.

MONDO i Uroš nagrađuju tri najbrža čitaoca jednim primerkom autorove nove knjige. Ako želite da osvojite knjigu, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Četrdeset dana" na adresu [email protected]. Odabrane dobitnike odmah ćemo obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Uroš Timić je rođen u Smederevu 1991. godine. Diplomirao je na Filološkom fakultetu, na katedri za bliotekarstvo i informatiku. Do sada ima dva objavljena romana i više objavljenih i nagrađivanih kraćih priča. Prvi roman "Osmi život" jedan je od tri pobednička romana književnog konkursa "Literarni Onlajn Inkubator". Trenutno živi i stvara u rodnom gradu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.



Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marina

Prosla nagradna igra a cula sam da je roman sjajan. da li cete poklanjati jos knjiga, odlicne su ove akcije?

SERIJE