Transfer leta u Pazaru: Alivodić se vratio

Autor:

Povratnik iz inostranstva odmah je dobio kapitensku traku.

Fudbalski klub Novi Pazar ozvaničio je svoj najzvučniji posao ovog leta.

Klub sa grada na Jošanici vratio je u svoje redove ofanzivca Envera Alivodića, koji je u rodni grad stigao iz Australije, gde je proveo sezonu i po.

"Srećan sam što ću ponovo biti deo ovog kluba i grada, tu sam počeo fudbalsku karijeru i proveo njen veliki deo. Znam šta se od mene očekuje i spreman sam maksimalno da pomognem ovom timu", rekao je Alivodić.

On je pojasnio da je sa Novopazarcima dogovorio da u slučaju povoljne inostrane ponude do kraja letnjeg prelaznog roka, ipak, može promeniti sredinu kao slobodan igrač.

Alivodić se vraća na domaću scenu posle godinu i po, a njegov poslednji klub u Srbiji bila je novosadska Vojvodina.

alivodić Foto: MN Press Alivodić je u dresu Novosađana osvojio Kup Srbije"U Vojvodini sam imao priliku da radim sa sadašnjim trenerom Pazara Zoranom Marićem, mislim da ćemo opet imati uspešnu saradnju. Dobro se poznajemo, znam kakvi su njegovi zahtevi i šta očekuje od mene", podsetio je Alivodić.

 Ovaj 31-godišnji fudbaler naveo je da Novi Pazar sa još nekoliko pojačanja može da napravi kvalitetan tim, ali da je nezahvalno prognozirati domete u elitnom rangu.

"Ne treba ništa obećavati, malo se kasnilo sa pripremama i nismo od početka bili svi na okupu", dodao je Alivodić.

Novi kapiten Pazaraca izrazio je očekivanje da će prvenstvo biti zanimljivo i neizvesno.

Enver Alivodić, Enver Alivodic Foto: MN Press Matični klub prvi put je napustio 2004, kada je otišao u Čukarički"Mislim da ovakav sistem takmičenja donosi interesantu borbu, zanimljivije je nego što je bilo ranije", ocenio je Alivodić.

Enver Alivodić je poslednji angažman imao u Australiji, gde je nastupao za Njukasl Džetse, a osim Vojvodine i Novog Pazara ranije igrao i za kiparski Enozis Neon, BSK iz Borče, Čukarički i niški Radnički.

Povezano

Sve vesti