Kako izvaditi listing poziva za mobilni telefon

Autor:

Listing saobraćaja, e-račun, aktiviranje dodatnih mts usluga i još mnogo toga na mts portalu, u delu Moj mts.

Kako izvaditi listing poziva za mobilni telefon Foto: mts

Koliko puta vam se desilo da želite da pogledate listing saobraćaja za vaš mts postpejd broj, dopunite pripejd kredit dok ste kod kuće ili preuzmete e-račun? Bez obzira na doba dana i mesto, sve što vas zanima o mts uslugama koje koristite možete da dobijete na brz i jednostavan način pristupom mts portalu, u deluMoj mts.

Ukoliko do sada niste kreirali Moj mts nalog, a koristite usluge mobilne i fiksne telefonije, Interneta, mts TV ili Box paketa, to možete sasvim jednostavno i brzo da uradite unošenjem ličnih podataka, nakon čega su vam na raspolaganju:

- Pregled svih mts usluga koje koristite
- Uvid u trenutna i prethodna zaduženja
- Pregled listinga saobraćaja
- Elektronski račun
- Mogućnost preuzimanja računa u pdf formatu
- Mogućnost plaćanja računa za drugo lice
- Online plaćanje računa putem platnih kartica
- Aktiviranje dodatnih usluga i kupovina uređaja (tarifni dodaci, Box paket itd.).

Nakon što ste uspešno kreirali nalog, možete da pristupite sadržajima na portalu i kupite usluge za koje ste se opredelili, a svaki sledeći put kada pristupate svom mts nalogu, unosite korisničko ime i lozinku koju ste prethodno definisali.

Takođe, nalog možete da kreirate i ukoliko niste korisnik mts usluga i preko njega možete online da kupite neku od digitalnih mts usluga, kao na primer, da dopunite kredit mts pripejd broju putem platnih kartica i online platite mts račune za nekog drugog.

Kreirajte Moj mts nalog već danas, ukoliko to do sada niste uradili, i uživajte u svim pogodnostima koje vam je mts pripremio.

Tagovi:
Sve vesti