• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za nedelju dana, spektakl!

Izvor mondo.rs

Sve o programu, izvođačima i smeštaju na festivalu ljubavi!

Još samo nedelju dana nas deli od najvece rodendanske žurke i desetog izdanja Lovefesta, koje ce od 4. do 6. avgusta biti održano u Vrnjackoj Banji. Festivalska lokacija se uveliko priprema, a prema recima organizatora gradi se najspektakularnije izdanje Lovefesta do sada. Osim bina koje ce biti vece i bogate scenografijom koja ranije nije korišcena, posetioce ocekuju i brojna iznenadenja.

Povezane vesti

Festival ljubavi gotovo rasprodat

Za jubilarno izdanje Lovefesta vlada do sada najvece interesovanje, a do pocetka festival ce biti rasprodat. Promotivna cena karte od 25 EUR važi samo još danas, a vec od srede 27. jula cena karte za sva tri festivalska dana bice 32 EUR. I dalje nije kasno da okupite ekipu najboljih prijatelja i zajedno uštedite, jer pri kupovini tri karte za festival cetvrta ulaznica je besplatna, a karte se mogu naruciti na kucnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Hoteli rasprodati, još samo 20 mesta u Lovefest kampu

Smeštajni kapaciteti u Vrnjackoj Banji su popunjeni, a u Heineken Lovefest kampu ljubavi je ostalo još samo 20 mesta. Ako još uvek niste obezbedili smeštaj, a volite prirodu, Lovefest kamp je pravo mesto za vas. Porucite ulaznicu po ceni od 15 evra i doživite festival na drugaciji nacin. Kamp ce za sve posetioce biti otvoren 3. avgusta od podneva, a zatvorice se u 7. avgusta kada poslednji kamper napusti kamp ljubavi.

Da podsetimo, prvo festivalsko vece otvorice ekipa sa Cocoon etikete na celu sa Sven Vathom. Uz njega ce nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjic, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domacu elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzickim uticajem. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastic, Marko Milosavljevic i Dejan Milicevic koji ce prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvodaci na ovim prostorima.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen razlicitim muzickim ukusima pa ce tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da cuju nastupe Eda Maajke, Marcela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE