• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar o noćnom provodu: I vi biste da možete

Izvor mondo.rs

"Zamislite da imate 24 godine, zarađujete koliko i ja i imate sve što imam i ja. Zar se ne biste isto ponašali?", upitao je brazilski fudbaler novinare.

Dok se brazilska fudbalska reprezentacija blamirala na Kopa Amerika, Nejmar je odmarao kako bi maksimalno spreman docekao Olimpijske igre u domovini.

Brazilci su takmicenje završili eliminacijom vec u grupnoj fazi (iza Perua i Ekvadora, ispred Haitija), a mnogi su ubrzo poceli da kritikuju asa Barselone, koji je slobodno vreme koristio više za nocni provod nego za relaksaciju od naporne sezone.

Nejmar je cesto vidan na žurkama u društvu kanadske pevacke zvezde Džastina Bibera i holivudskog glumca Džejmija Foksa, pa su ga novinari u Brazilu direktno pitali da li bi takav nacin odmora mogao zapravo da škodi njegovoj formi uoci Olimpijskih igara.

"Mislim da bi trebalo da obracate pažnju samo na ono što radim na terenu. Ono što radim van fudbalskog terena je moja privatna stvar", odgovorio im je jedan od najplacenijih sportista današnjice.

provod
Izvor: YouTube


"Volim da izlazim i zabavljam se sa prijateljima. Imam porodicu, ali to ne znaci da ne smem da izlazim u nocne klubove. Smem i hocu. Veoma sam svestan koje me obaveze cekaju sutradan. Nastavicu da izlazim i ne vidim ništa loše u tome", dodao je 24-godišnji Brazilac, koji ima petogodišnjeg sina Davida Luku.

Nejmar je na kraju imao i pitanje za novinare.

"Zamislite da imate 24 godine, zaradujete koliko i ja i imate sve što imam i ja. Zar se ne biste isto ponašali?".

pijani nejmar
Izvor: YouTube


Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Oz

Akkari.....

Mica

Debilčić

K

Ko visoko leti...

SERIJE