Hrvatski mediji zgroženi srpskim narodnjacima

Autor:

Hrvatski portali objavili su tekstove u kojima se zgražavaju nad činjenicom da je srpska folk muzika i te kako zastupljena u Hrvatskoj.

14
A- A A+

Autori tekstova šokirani su time što njihova omladina obožava narodnjake, iako to nije tajna, te se ne može reći da su otkrili toplu vodu.

Srpske folkerke zovu "cajkama", a evo šta su one imale da kažu na te komentare...

Folk pevačica Goga Sekulić i njena koleginica Sandra Afrika tvrde kako obožavaju nastupe u Hrvatskoj i njihovu publiku tamo.

"Ja živim od nastupa u Hrvatskoj i tamošnja publika me obožava, kao i ja njih. Znaju sve moje pesme napamet, a ja se trudim da im uzvratim dobrim provodom. Ko šta piše, mene ne zanima", rekla je Goga Sekulić za "Puls", a njena koleginca Sandra Afrika se složila sa njom.

"I te kako sam popularna u Hrvatskoj i presrećna kada nastupam tamo. Muzika ne sme da bude barijera, već razlog da se svi zajedno okupimo i dobro provedemo", kaže Sandra Afrika.

Njihova koleginica Milica Todorović kaže da već dve godine radi na Hrvatskom primorju i da uživa.

"Nastupala sam i u Zagrebu za doček 2016. godine i mogu da vam, kažem da je to bio jedan od mojih najboljih dočeka. Publika je fantastična, pevaju sve naše pesme i jednostavno se dobro zabavljaju na mojim nastupima", kaže Milica Todorović.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti