Makedonac u Javoru

Autor:

Klub iz Ivanjice doveo Filipa Ristovskog sa kojim imaju ozbiljne planove u budućnosti. Prelazni rok još nije gotov

0
A- A A+
Javor Foto: MN Press

Javor je angažovao novog igrača. U redove ivanjičkog kluba stigao je bivšem mladi reprezentativac Makedonije, koji se našao i na spisku A tima, Filip Ristovski, koji je potpisao ugovor na tri godine.

"Radi se o mladom i veoma talentovanom igraču, planiramo da on u budućnosti bude okosnica tima i da se brzo izbori za mesto u prvoj postavi. Njegovim dovođenjem privodimo kraju ovaj prelazni rok", izjavio je sportski direktor kluba iz Ivanjice Nikola Lišanin.

U Javoru su zadovoljni prelaznim rokom, u kojem se dosta radilo, a u ekipi je napravljeno mnogo izmena.

"Bilo je dosta stvari koje smo morali da uradimo. Ostvarili smo uspešne transfere - pet naših igrača otišlo je u druge klubove, četvoricu smo takođe pustili... Tim je ostao bez velikog broja fudbalera, pa smo se fokusirali na dovođenje potrebnih pojačanja na upražnjenim pozicijama. Stoga je i to neko okupljanje i formiranje ekipe išlo malo sporije, ali je najvažnije da smo uspeli da dovedemo prava igračka pojačanja", dodao je Lišanin.

On je rekao da očekuje još nekoliko potpisa i istakao da je Javor dobro počeo novu sezonu. Klub iz Ivanjice je ostvario dva remija na startu Superlige – na gostovanju protiv Radnika (2:2) i kod kuće protiv Novog Pazara (1:1).

"Zadovoljni smo početkom sezone, s obzirom na to da nastupamo u gotovo potpuno novom sastavu. Očekujemo dolazak još dva, tri igrača na deficitarnim pozicijama do kraja prelaznog roka i mislim da ćemo biti ozbiljna konkurencija sa dobrim igračkim kadrom u predstojećem prvenstvu", naveo je sportski direktor Javora.

Povezano

Sve vesti