Nigde bez seks igračaka!

Autor:

Neki ljudi jednostavno ne mogu da putuju bez svojih seks igračaka...

12
A- A A+

  Džek Rajt krenuo je avionom u posetu svojoj devojci u Barselonu, ali je na aerodromu pocrveneo zbog neprijatnosti.

"Poneo sam samo ručni prtljag, a ona me zamolila da ponesem njen omiljeni vibrator. Stavio sam ga u prtljag bez razmišljanja. Kada su me na aerodromu pitali imam li da prijavim neki električni uređaj, rekao sam ne. Zatim su me zamolili da uđem u prostoriju, izvadili su sve iz torbe i kada su za vibrator pitali šta je to, pocrveneo sam, bez objašnjenja. Smejalli su se i rekli su mi da su na skeneru videli šta imam u torbi", ispričao je posramljeni muškarac.

On, naravno, nije jedina osoba koja je doživela ovakvu situaciju. Rajanu Džordžu nije bilo nimalo prijatno kada su na aerodromu izvadili njegovu opremu za sado-mazo seks.

"Imamo kofer u kojem su spakovane seksi lisice, vibratori, celokupna oprema za sado-mazo seks, a na aerodromu u Meksiku smo primetili da nas obezbeđenje pomalo sumnjičavo gleda, ali nismo shvatali zašto. Ispostavilo se da je moja devojka greškom ponela taj, umesto drugog kofera. Bilo je prilično neprijatno iskustvo dok smo pokušavali da objasnimo šta je sve to na španskom koji jedva da znamo", iskren je Rajan.

Dvadesetogodišnja Tina Edvards takođe je bila posramljena kada je obezbeđenje na aerodromu ugledalo lubrikant u njenom prtljagu.

"Nosila sam samo ručni prtljag i u njemu nekoliko kesica sa tečnostima. Žena koja je testirala tečnosti izvadila je parfem, puder, maskaru i redom ih proverila. Onda je, naravno, izvadila lubrikant. Pokušavala je da se ne nasmeje dok je testirala lubrikant, a onda mi ga je vratila i namignula mi. Neprijano", kaže Tina.

U međuvremenu, istraživanje pokazuje da je nošenje seks igračaka na putovanje avionom uobičajena stvar. Čak 85 odsto dama sa sobom je barem jednom ponelo omiljenu seks igračku, a više od 56 odsto njih redovno nosi vibrator na putovanje.

Nosite li i vi seks igračke na putovanje?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti