• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U trci za Galeniku sva tri ponuđača

Izvor Tanjug

Komisija za sprovođenje postupka izbora strateškog partnerstva za Galeniku, odobrila je danas, nakon otvaranja ponuda, prijave sva tri ponuđača, objavilo je Ministarstvo privrede.

 Galenika - Komisija odobrila prijave ponuđača

Sva tri ponuđača za strateško partnerstvo u Galenici, ispunila su uslove, nakon što su dva puta dopunjavali dokumentaciju.

"S obzirom da su prijave svih ponuđača blagovremene i potpune, Komisija je otvorila finansijske ponude", objavilo je Ministarstvo.

U trci za Galeniku i dalje su Cadila Pharmaceuticals Limited iz Indije, EMS S.A. iz Brazila i Konzorcijum Frontier Pharma Limited iz Velike Britanije i LLC NPA Petrovax Pharm iz Rusije.

U narednom periodu Komisija će sprovesti analizu ponuda i utvrditi predlog rang liste koji će dostaviti Vladi Srbije na usvajanje.

Predlog rang liste se utvrđuje primenom kriterijuma koji se odnose na ponuđeni iznos dokapitalizacije za sticanje 25 odsto kapitala Galenike.

Predloženi procenat prodajne cene koji će pripasti Republici Srbiji i Akcionarskom fondu prilikom zajedničke prodaje akcija u Galenici sa strateškim partnerom, kao i predloženi minimalni broj zaposlenih koje će Galenika imati dok traje strateško partnerstvo.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ahtung

Dok je DSS vodio Galeniku, ona bila u plusu 20 miliona evra, a sad je rasprodaju za budzašto i masnu proviziju.

special image