• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosečna plata veća 0,4% - 46.280 dinara

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u julu ove godine iznosi 46.280 dinara i u poređenju sa prosečnom zaradom u junu, nominalno je manja za 0,4 odsto, a realno za 0,3 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku.

 Prosečna plata u julu 2016. - 46.280 Izvor: Ilustracija MONDO/ Pocaci RZS
Izvor: Ilustracija MONDO/ Pocaci RZS


Prosečna zarada isplaćena u julu 2016. godine iznosi 63.699 dinara. U odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u junu 2016. godine, nominalno je manja za 0,5 odsto i realno za 0,4 odsto.

Prosečna zarada isplaćena u julu 2016. godine nominalno je veća za 1,6 odsto, a realno za 0,4 odsto od prosečne zarade isplaćene u julu 2015. godine.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u julu ove godine nominalno je veća za 1,5, a realno za 0,3 odsto u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u julu prišle godine.

Komentari 39

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Whicher-Undertaker

Statiska govori sledeće! Idu deda od 70 i unuk 4 godine ulicom njihov prosek godina je 37! A ni jedan ne moze da radi one stvari! Tako i ta vasa plata! Katastrofa koliko zamajavate ovaj narod!!!!!

Whicher-Undertaker

Pa ovaj vas prosek navlače; Direktori i zamenici po javnom sektoru kojih ima kao šodera, a gde su savetnici, stečajni upravnici, direktor srbija gasa, kontrole letenja, guvernerka, poslanici, sportska društva (vazura i vučela plus ostala bagra), preobiman drzavni aparat, drzavne agencije koje apsolutno nista ne rade, sportisti koji primaju od 400.000 do 800.000 eura godisnje jel i to ulazi u prosek! Bandooooo

zeks

Kakve gluposti.U Srbiji radnik u proseku prima minimalac.

special image