• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ogorčeni glumci: "Pevaljka" u mjuziklu!

Izvor mondo.rs

Pevačica igra u predstojećem mjuziklu "Tajna crne ruke".

Nataša Bekvalac je dobila ulogu Drage Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke", reditelja Ljubiše Ristica. Pevacica ce u svom pozorišnom debiju dobiti priliku da deli scenu sa Svetozarom Cvetkovicem, Radom Ðuricin, Darom Džokic, Tanjom Boškovic i Vlastom Velisavljevicem, koji su vec igrali u ovom spektaklu krajem osamdesetih godina 20. veka.

Medutim, Natašin angažman izazvao je revolt medu pojedinim glumcima i glumicama, koji smatraju da njoj nije mesto na pozorišnoj sceni...

"To je isto kao da Boris Tadic igra Dragu Mašin. Cutanjem jedino mogu da izrazim protest", rekao je Goran Sultanovic, jedna od prvih zvezda mjuzikala, za "Kurir".

Od dvorske dame do kraljice

Draga Mašin je bila dvorska dama, a kasnije srpska kraljica koja je ubijena u Majskom prevratu zajedno sa suprugom Aleksandrom Obrenovicem. Njihovom braku su se svi protivili, jer Draga nije bila "plave" krvi, ali je Obrenovic bio odlucan da provede život sa njom. Zbog toga ga se majka kraljica Natalija javno odrekla!

"Postoje fakulteti koje bi glumci trebalo da završe. U Srbiji ima barem pet odlicnih glumica koje bi to fantastico uradile, ali su ocigledno bitna neka druga merila i kriterijumi. Nataša je lepa žena, ali nije školovana za to! Sve i da se samo slika i da se od nje ne zahteva dramski momenat, nije joj mesto u mjuziklu", istakla je glumica i profesorka na FDU Branka Pujic.

"Iskreno, mene više ništa ne može da zacudi u ovoj zemlji. Najbolje bi bilo da dodu ove s Farme, to su veoma talentovane devojke, možda bi mogle da konkurišu Nataši. Idealna podela, bravo!", ironican je bio Feda Stojanovic.

Medutim, nisu svi glumci bili protiv uloge koju je umesto glumice dobila pevacica...

"Glupo je pljvati kad ne znam zašto je reditelj izabrao baš nju. Ima i glumaca koji pevaju, igraju i vode emisije, pa ni tu ne vidim problem", istakao je Bane Trifunovic, dok je Branislav Lecic rekao da "reditelj ima pravo da uzme i cistaca sa ulice, politicara, a i neku zvezdu", kada je bilo koja uloga u pitanju.

Anketa

Šta vi smatrate da je ispravno?

  • Jedino je važno šta reditelj odluči

    30.79% (669)

  • Nataša je idealna za mjuzikl

    10.77% (234)

  • Trebalo je da uzmu glumicu!

    58.44% (1270)

Šta vi smatrate da je ispravno?

Rezultati

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 40

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

62

a što ste vi voditelji

no coment

Zbog njenog "pevanja" sam prestala da slusam radio stanicu koja je pocela da je gura u odredjene projekte,ja necu nju da gledam meni je bitno da pevac zna da peva a ona ocigledno nezna.Kako je ta dobila angazmane neznam ali znam da ja necu niti da je gledam niti slusam..

Alex

Haha ja ne verujem sta citam od ove "gospode" glumaca. Dragi skolovani glumci, svi zajedno smo se borili za kapitalizam 2000 godine. Za slobodu. Ovo sve danas sto vidite je posledica kapitalizma. Meni licno odgovara ovaj sistem. Vama ako ne odgovara idite u neku drugu zemlju. Natasa je pun pogodak. I dokle taj hejt?! Nista ne mozete promeniti, samo ispadate bednici i pred Bogom i pred narodom. Cutanje je zaista zlato!

SERIJE