Posao iz snova: Testira igračke za seks!

Autor:

Upoznajte devojku čiji je posao da testira "igračke za odrasle". Kaže da je njen jedini strah da će se isprazniti baterije.

21
A- A A+

  Kažu da je u životu najvažnije da voliš svoj posao. Džoan B, nema sumnje, nije omanula kada je izabrala svoj životni poziv - ova Dankinja zarađuje za život tako što testira pomagala za seks.

Ima 41 godinu, a već 16 radi isti posao i nije joj dosadilo. Razumljivo, zar ne?

Zovu je Dildo Kraljica, a nakon što proba nov proizvod, iskustvo opiše, do detalja, na svom blogu.

Kaže da mnogo voli svoj posao, ali da je umorna od tabua u vezi sa seksualnim pomagalima. Kažu da te spravice zaista mogu da poboljšaju svačiji seksualni život.

"Nikada se nisam plašila vibratora. Zapravo, bila sam veoma mlada kada sam na taj način prvi put doživela orgazam. Još uvek se sećam tog popodneva kada sam bila sama kod kuće. Htela sam da operem zube svojom elektirčnom četkicom, i iz nepoznatih razloga sam vibrirajuću četkicu stavila sebi među noge", opisala je svoje prvo "igranje" Džoan B.

Koji god da je razlog stajao iza te odluke, Džoan nije pogrešila, jer kaže da se brzo "navukla" i da je sada njen jedini strah da će ostati bez baterija za svoje igračke koje testira.

Seks igračke su tako veliki deo njenog života, da uopšte ne može da razume zašto one imaju toliko veliku reputaciju.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti