• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na predstavu "Sumnjivo lice"!

Izvor mondo.rs

MONDO nagrađuje dva najbrža čitaoca kartama za predstavu "Sumnjivo lice" u Mikser House-u, 6. septembra u 21 čas.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite nam email na [email protected] s vašim imenom, prezimenom i naznakom "Sumnjivo lice".

Komad "Sumnjivo lice" Branislava Nušića jedno je od najpoznatijih i najprepoznatljivijih dela u opusu ovog komediografa, ali i u istoriji srpske dramaturgije.

Greške koje Srbi ponavljaju 130 godina

Na brojnim pozorišnim scenama, u različitim rediteljskim postavkama, ovaj komad je igran više od hiljadu puta, a teoretičari i kritičari koji su o njemu pisali, slažu se u jednoj oceni: iako napisan u 19. veku, ovaj komad nikada nije prestao da bude aktuelan.

Upravo na toj konstataciji počiva i ova rediteljska postavka. Cilj ove predstave nije samo da konstatuje stanje stvari, već i da postavi pitanje: zbog čega su one nepromenjive? Ima li ovo društvo želju da se menja? I šta je to što nas navodi da beskonačno mnogo puta ponavljamo iste greške?

Predstava će se održati u Mikser House-u, 6 septembra u 21:00:

Sumnjivo lice trejler
Izvor: YouTube

Ekipu predstave "Sumnjivo lice" čine:

Koncept i režija: Vojislav Arsić; Dramaturškinja: Milena Bogavac; Orginalna muzika: Irena Popović Dragović; Scenski pokret: Andreja Kulešević; Dizajn scene i kostima: Ana Zarubic; Video: Ivan Stojiljković.

Producentkinja: Aneta Goranović; PR i protokol: Marina Ugrinić; Dizajn štampanog materijala: Sanja Drakulić; Fotografije: Jelena Janković

Igraju: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Isidora Simijonovic, Đorđe Živadinović Grgur, Marko Panajotović, Uroš Novović, Aleksandar Vučković, Aleksandar Jovanović i Predrag Vasić.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE