Studenti, ako želite da trenirate veslanje...

Autor:

Veslački klub Beogradski univerzitet poziva sve zainteresovane studente da se prijave i postanu članovi kluba. Poziv je otvoren i za studente koji se ranije nisu bavili ovim sportom, kao i za veslače koji bi želeli da nastave karijeru.

1
A- A A+
veslanje, veslači Foto: MN PressVeslački klub "Beogradski univerzitet" je orijentisan na organizaciju treninga i nastupe na domaćim i međunarodnim studentskim regatama. Pored toga, Klub promoviše volonterizam i aktivizam, zdrav načina života, razvija sportski duh i neguje timski rad, čime razvija ličnost i fizičku kondiciju svojih članova, kroz izazove koji pruža sport.

Veslački treninzi se organizuju pet puta u toku nedelje, utorkom, sredom, četvrtkom od 18h, a vikendom od 10h na Adi Ciganliji sa izlaskom na Savu (lokacija Beogradskog kupatila).

O Klubu

Veslački klub "Beogradski univerzitet" su osnovali studenti 2006. godine, inspirisani najpoznatijim univerzitetskim veslačkim klubovima, Oksford i Kembridž. Motiv za osnivanje kluba je želja da veslanje postane sastavni deo studiranja na Univerzitetu u Beogradu, kao i da studenti svih fakulteta imaju mogućnosti da se bave i takmiče u ovom sportu.

O veslanju

Veslanje je sport koji utiče na celokupni razvoj ljudskog organizma (izdržljivost, snaga, kondicija, koordinacija, ravnoteža..), pa se iz tog razloga smatra najboljim izborom kako za rekreaciju tako i za takmičenja. U razvoju ličnosti, podstiče osobine kao što su upornost, borbenost, samopouzdanje, a posebno promoviše timski rad.

Više o dosadašnjim aktivnostima kluba možete pronaći na našem sajtu www.vkbu.org, kao i na društvenim mrežama Twitter - @burowingclub, Instagram - @veslanjebu.

Povezano

Sve vesti