mondo.rs

SAMO NAM JE TO FALILO: Rijaliti o ubistvima?!

Autor:

Televizija Pink priprema dva nova šoua koja će se baviti gnusnim zločinima?!

Pored takmičenja za talente, rijalitija, uobičajenog programa, publika ružičaste televizije će uskoro moći da pogleda i krimi rijaliti?!

"Pripremamo takozvani dokumentarni rijaliti, odnosno rekonstrukciju pravih ubistava i zločina kroz dva serijala. Crna hronika, estrada i rijaliti su tri teme koje trenutno najviše privlače publiku, i ponudićemo format koji će se baviti rekonstrukcijom zločina. U pitanju je takozvani dokumentarni rijaliti, predstavljaće zločine od pre Drugog svetskog rata, pa do danas. Pričam o najvećim kriminalcima, prvim kriminalnim grupama, prvim masovnim ubicama i mnogim drugim slučajevima za koje mnogi ni ne znaju da su kod nas postojali", rekao je direktor PR-a i promotivnih aktivnosti Pinka Darko M. Popović na konferenciji Digital 2016.

On je otkrio da će se prvi od ta dva šoua zvati "Kod četiri", po naučno neprihvaćenom terminu iz psihijatrije, po kom navodna "greška" u DNK određuje da li je neko predodređen za to da počinjava jezive zločine.

Izvor: YouTube

Prema navodima Televizije Pink, ovaj šou će istražiti "vojvođansku trovačicu i braću koja su osnovala prvi kriminalni klan", ali i slučaj "pravog 'Beogradskog fantoma', davitelja koji je harao Beogradom".


Fokus naredne programske sezone biće na rijalitijima, ali i takmičenjima talenata.

"Imamo Zvezde i Zvezdice, i uskoro ćemo emitovati novu sezonu šoua 'Ja imam talenat'. Takođe, otkupili smo licencu za trenutno najpopularniji dejting šou 'Take me out'", rekao je on.

"Preletači" iz Granda u Pinkove zvezde

Popović se, zajedno sa ostalim učesnicima konferencije Digital2016, složio da je trenutno u toku "zlatno doba televizije", iako javnost kritikuje sadržaj plasiran na mnogim televizijama sa nacionalnim frekvencijama.

"Take me out" u srpskoj verziji

"Rijaliti kao format nije problem, već sadržaj koji se u njemu plasira. S druge strane, niko od komercijalnih emitera nije dužan da bude edukativna ustanova", rekao je on.

ANKETA: Da li biste ukinuli rijalitije?

Na Pinku trenutno ide čak pet turskihserija, ali Popović je rekao da ne planiraju da puštaju američke zbog - piraterije.

"Publika koja bi pratila američke serije, već ih gleda na Internetu, umanjuje broj gledalaca i zato ih mi nemamo".

Veru u svoje projekte Pink je pokazao i činjenicom da je plaćena licenca za svetski hit "The voice", ali šou nije i realizovan.

"Odlučili smo da pravimo svoje projekte, i odustali od njega iako smo platili licencu. To ne znači da ga nećemo raditi u nekom trenutku. A licencu za naš kulinarski šou '12 veličanstvenih" prodali smo u 12 zemalja, zanimljivo je da se trenutno, recimo, snima u Alžiru", rekao je Popović.

Povezano

Sve vesti