HOROSKOP

Pun Mesec u Ribama: Ne zanemarujte probleme

Danas je pun Mesec u Ribama, a njegov uticaj ćemo osećati naredne dve nedelje.

0
A- A A+

  Pun Mesec u Ribama nazivaju i Mesec žetve, Kukuruzni ili Bundevin. On je najbliži ravnodnevici tako da je uglavnom krajem septembra.

Ovo jeste vreme "žetve" svega što smo radili od septembra prošle godine.

Vreme je da poradimo na svojim osećanjima. Vreme je da damo sve od sebe da sredimo odnose sa drugima. Trebalo bi da pozavršavamo sve što smo započeli makar u proteklih mesec dana. Možemo drugima saopštiti neke naše odluke koje se dugo "kuvaju", ali je bitno da uspostavimo balans između racionalnog i emotivnog, da znamo šta nam je važno.

U odnosima sa drugima, trebalo bi da budemo proračunati i staloženi, a ne preosetljivi, da bismo njima bili zadovoljni.

Sada je vreme za promene na poslu. Treba da započnete neke stvari koje će Vam u budućnosti biti bitne. Odnos sa nadređenima će se poboljšati.

Morate biti realniji, ne ulepšavajte stvarnost, držite se pravila. Ne zanemarujte probleme i ne "gurajte ih pod tepih". Sve rešavajte odmah.

Ako imate neke obaveze da odradite vezano za dokumenta, odradite ih odmah. Brinite više o svom zdravlju, u naredne dve nedelje je idealan period da odradite sve redovne provere.

Ovaj pun Mesec će najviše osetiti Device, Ribe, Strelčevi i Blizanci i oni kojima je podznak u tim znacima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi: