mondo.rs

Koje boje se dobro slažu uz braon

Autor:

Niste ljubitelj boja i vaša garderoba je uglavnom crna? Ili, možda, spadate među "papagaje" koji bi da promene stil? Pročitajte ove savete, u svakom slučaju.

3
A- A A+

Braon je sofisticirane boja, dobra zamena za crnu, ali i odlično rešenje za one koji bi da počnu da nose tamniju garderobu ali ne znaju kako.

To ne znači da treba da izgledate kao čokolada (da budete braon od glave do pete), već da naučite sa kojim drugim bojam možete da kombinujete braon.

Evo predloga:

bordo, ljubičasta, boja, boje Foto: MONDO

Teško je ovu boju nazvati pravim imeno. Bordo? Ljubičasta? U svakom slučaju, to je boja crnog vina i to onog koje se pravi u Burgundiji u Francuskoj, a po toj oblasti je boja i dobila ime - burgundy.

plava, plavo, boje, boja Foto: MONDO

Svetlo plava, ili takozvana bejbi plava, ona koja preovlađuje i stvarima za tek rođenog dečaka. Farmerke u toj boji, ili platnene pantalone i braon košulja ili majica, super izgledaju zajedno.

crna, crno,boje, boja Foto: MONDO

Možda ovo niste očekivali, ali crna i braon se odlično slažu. Setite se samo onih čuvenih čizama za jahanje, koje su baš u toj kombinaciji boja. Ako vam je to suviše tamno, stavite crveni karmin, namažite crveni lak na nokte!

zelena, zeleno, boja, boje Foto: MONDO

Takozvana vojnička zelena odlično ide uz braon ali pazite - ne želite da ličite na šumu ili na Petra Pana! Zato pažljivo kombinujte ove dve boje. Neka preovlada jedna, a druga samo za detalje.

bež, krem, boja, boje Foto: MONDO

Nazovite ovu boju bež ili krem, i slobodno je nosite uz braon - izgledaćete sofisticirano, eleganto, sa stilom, naročito ako uz braon haljinu obujete bež sandale!

pink, lila, roze, boje, boja Foto: MONDO

Svetlo pink ili svetlo lila, tek odlično "otvara" braon. Baš tom kombinacijom često se igraju dizajeni kada žele da naprave ono što se zove sportska elegancija. 

I na kraju - bela boja odlično ide uz braon, naročito ako je reč o klasičnoj beloj košulji i kožnim braon pantalonama ili suknji.

Pročitajte i ove savete:

10 modnih saveta za sva vremena

12 modnih saveta za muškarce

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti