"Ma, zabole me!"

Autor:

Evo zašto "seva" bradavicama u poslednje vreme.

4
A- A A+
kim kardašijan Foto: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardašijan nikad se nije previše obazirala na kritike. Nosi žena šta joj se nosi, izgleda kako izgleda, što da ne, može joj se.

Ali, u poslednje vreme, sve njene modne kombinacije imaju nešto zajedničko bilo da je u pitanju garderoba pripijena toliko da samo što ne pukne, bilo da je reč o čipkanim, providnim komadima - bradavice ne možete da promašite.

Posle svih tih godina provedenih u steznicima, pušap brushalterima, posle svih tih saveta kako da lepljivom trakom napravimo savršeni dekolte, rešila je da ih - oslobodi.

Jasno je da ova majka dvoje sitne dece nema problem sa samopouzdanjem, a sad i sama kaže da je oduvek volela prozirne komade i da je baš "zabole" što joj se vide grudi.

Ali, nije oduvek bila tako samouverena kao danas. Da bi dosegla ovaj nivo, morala je ozbiljno da se pomuči i skine tridesetak kila... Ranije je umesto ovog  "baš me zabole" stava radije delila savete kako da iskoristite smolepljivu traku da postignete svoj cilj - savršeno poprsje za fotografisanje.

Evo i fotki od pre, da se prisetite kako "nekad beše"...

Šta bi s onim "Nisam devojka koja pokazuje bradavicu"?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti