• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eksplozija u Londonu: Raznet stadion Vest Hema!

Izvor mondo.rs

Navijači slavnog kluba, iako su se uveliko skućili na novom stadionu, teško su podneli eksploziju koja je raznela deo tribina "drevnog" zdanja.

West Ham fans devastated as Upton Park is blown up for Pierce Brosnan film
Izvor: YouTube

Pre svega – nije terorizam u pitanju!

Već snimanje filma.

Deo tribina kultnog "Bolejn graunda", poznatijeg i kao "Apton park", raznet je danas (zaista, ne radi se o maketi) za potrebe poslednje scene filma "Final Score", u kom glumi bivši Džejms Bond, Pirs Brosnan.

Ova scena, iako se Vest Hem uveliko skućio na Olimpijskom stadionu u Startfordu, šokirala je navijače slavnog kluba, koji i dalje pate za utakmicama i atmosferom na stadionu koji je bio dom kluba od 1904. do 2016. godine.



Deo tribina ovog nekada 35.016 mesta velikog stadiona raznet je kontrolisanom eksplozijom, koja je odjeknula istočnim Londonom, delu grada u kom je 1895. godine formiran Vest Hem junajted, pod imenom Temz Ajronvorks. Ovo je samo bio način da novi investitor, koji je otkupio zemljište na kom se nalazi stadion, povrati deo novca pre nego što počne izgradnja 800 stanova, od kojih je 25 odsto moralo da bude "dostupno" srednjem staležu u Engleskoj.

Drugim rečima, 75 odsto stanova koji će niknuti na mestu nekadašnjeg fudbalskog zdanja biće luskuzni apartmani za imućne kupce i taj kompleks trebalo bi da bude završen do 2018. godine, kada će pojedini mlađi navijači Vest Hema već doživeti "Stadion London", odnosno "Olimpijski" kao svoj dom.

Oni stariji trudiće se da izbrišu ove slike iz glave!


Komentari 22

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Balončići

srušen i spaljen do temelja hiljade tužnih Koknija...

TNT

Ne mogu da shvatim ovakve odluke klubova, kao da ne mozes da ucinis nesto drugo, povecas ga, ili oko istog terena sagradis druge tribine, nego odlazis a tu si osnovan i tu ti je bio dom 100 i kusur godina. Istorija, kult, nema vise... Arsenal - Highbury, West Ham - Apton Park, Man city - Maine Road... Steta!

Grobar Banjaluka

Kod nas kad bi raznijeli Jna ili Marakanu mi bi ostavili tako.:)))I onda poslije nekog vremena raspisali bi tender i pobijedio bi neki tako reci prijatelj kluba i izaslo bi nas kao dva nova stadiona.:)

SERIJE