"Odmah hvataju za zadnjicu i guraju ruke..."

Autor:

Pevačica je otkrila da ju je nedavno u toaletu jednog kluba spopala lezbejka!

28
A- A A+

Pevačica Rada Manojlović ispričala je kako je jedva uspela da pobegne od nasrtljive devojke. Ona smatra da su žene mnogo nasrtljivije nego muškarci, kojoj joj se trapavo udvaraju.

"Nijedan muškarac me nije tako direktno i navalentno muvao. Žene su jako opasne. Nema kod njih okolišanja ni nekog finog udvaranja. Odmah hvataju za zadnjicu i guraju ruke gde stignu. Bila sam u toaletu, a neka devojka je ušla za mnom. Kada sam htela da izađem, ona je stala na vrata i ne da mi. Počela je da me spopada. Kažem joj: 'Ma, ženo, čekaj, smiri se, polako, da razgovaramo. Nisam u tom fazonu.' Ne vredi, kao da me ne sluša. Samo napada. Pritom iztgleda kao prava seks-bomba! Ova je bila kao Anđelina Džoli iz najlepših dana", rekla je Rada za "Informer"

Manojlovićeva dodaje da koristi razne trikove kako bi pobegla od razuzdanih devojaka. Poslednji put kada je bila u takvoj situaciji samo je "šmugnula".

"Uspela sam nekako da šmugnem, iskoristila sam trunku njene nepažnje. Uvek kad se nađem u nebranom grožđu pokušavam kikotanjem da dobijem na vremenu i vidim šta dalje da radim. Onda pozovem menadžera, izletim na binu,m počnem da pevam iako je pauza, samo da se rešim situacije. Nisam neprijatna i ne volim da se ljudi zbog moje reakcije ili poteza osete loše", istakla je ona.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti