Naljutiće homoseksualce! (VIDEO)

Autor:

Glumac se sprema za još jednu zahtevnu ulogu, ali to se pripadnicima LGBT populacije najverovatnije neće dopasti.

6
A- A A+

Džered Leto skida Džokerov osmeh i počinje da "skuplja" konzerve supe, jer je dobio priliku da tumači lik jednog od najvećih umetnika 20. veka - Endija Vorhola.

Oskarovac je potvrdio da će ući u lik gej umetnika pop kulture čije su svetski poznata dela među najskuplje prodavanim na svetu.

Da li će Beograd dobiti ulicu Endija Vorhola?

Leto će takođe producirati film čijije trenutni naziv "Vorhol", a scenario se piše na osnovu knjige "Warhol: The Biography by Victor Bockris".

Vorhol je karijeru počeo šezdesetih godina prošlog veka kada je iskoristio poznate ličnosti i opšti konzumerizam, i od toga napravio umetnost u vidu oštre kritike.

Vorholova dela se "krila" na disketama!

Ubrzo je i sam postao slavan, a bio je redovan gost noćnog kluba "Studio 54" na Menhetnu u Njujorku, koji su takođe posećivali Mik Džeger, Elton Džon, Debi Hari i Fredi Merkuri. Vorhol je umro 1987. kada je imao 58 godina usled srčanog udara.

Džered je već bio u ulozi transvestita koji je umro od AIDS-a u filmu "Dallas Buyers Club" i za to je dobio Oskara, ali i naljutio LGBT populaciju jer je još jedan heteroseksualni glumac koji tumači lik homoseksualca.

Iako se on složio da je kritika na mestu, sigurno može da očekuje još kritika na račun ovog predstojećeg filma jer je Vorhol uvek javno govorio o tome da je gej.

Ostatak glumačke ekipe i datum objavljivanja filma još nisu poznati.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti