Zanimanje - Severinin muž?

Autor:

Severina i Igor svakodnevno pokazuju afekcije na društvenim mrežama, ali možda postoji trzavica u "raju".

23
A- A A+

Severina Kojić svakodnevno deli fotografije i objavljuje statuse u kojima pokazuje da uživa u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe.

Međutim, možda nije sve tako sjajno kao što izgleda, jer navodno postoji jedan veliki problem, prenosi "Kurir Stars".

"Severini smeta to što je Igor u poslednje vreme besposlen, dok ona ima brojne nastupe i finansijski je potpuno samostalna. Želi da i njen muž zarađuje za život. Posebno je nervira to što mnogi pričaju da se Igor dobro oženio i da zbog toga ne mora ništa da radi. Severina hoće svima da dokaže da je njen muž i te kako koristan i zbog toga od njega traži da hitno nađe posao", rekao je izvor za "Kurir Stars".

Dodaje da i Severininoj majci Ani smeta to što joj je zet besposličar.

"Otkad se Seve udala, majka ju je savetovala da od muža ne pravi papučara, već sposobnog muškarca. Svako malo joj prebaci što Igor ništa ne radi i što mu je jedino zanimanje Severinin muž!Ona ne želi da njen zet bude bebisiterka i nosač torbi dok njena ćerka peva. Ana mnogo voli Kebinog sina, smatra da je on kvalitetan dečko, ali mu fali posao. Severina odlično zarađuje i mogu oboje da žive od njenih nastupa, ali mu je, s druge strane, poručila da je kranje vreme da i on nađe posao", istakao je izvor za ovaj list.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti