mondo.rs

Marko Bulat: Da je bar bilo nekoliko kilograma...

Autor:

Pevač je progovorio o skandalu u vezi sa njegovom ženom i kokainom.

10
A- A A+

Folker Marko Bulat je dospeo u centar pažnje, kada je stigla vest da je njegova supruga Marija navodno uhapšena sa dva grama kokaina.

Mnogi su isticali da je ovo bilo namenjeno pevaču, ali on insistira da u nikada nije probao nijedan narkotik.

"To što me je neko povezao s drogom je veća naučna fantastika od mojih 'Ratova zvezda'. Moja supruga nikada nije bila privođena, niti je u životu videla dva grama belog", rekao je Bulat u intervjuu za "Kurir Stars" i dodao da nije bila saslušana u policiji:

"Zašto bi bila saslušana kad žena nije ništa uradila?! Marija je odrasla u 38. bloku na Novom Beogradu gde sam živeo samo godinu dana i znam da se droga prodaje na svakom koraku. To je danas dostupno bilo gde. Smešne su te fore da ti kao neko ubacuje kokain u sanduče. Pa, danas bilo ko može nešto da ti tutne u sanduče i da pozove policiju. Mnogo su čudne okolnosti za gram-dva. Da je bar bilo nekoliko kilograma, pa da ispadnem šmeker u društvu!"

Pevač je takođe istakao da će se ponovo testirati na narkotike, kao i da će njegova žena to učiniti čim se vrati s mora, ali se dotakao i teme Tijane Ajfon koja tvrdi da su bili zajedno...

"Prvi put ću nešto reći za tu osobu kojoj je nadimak po tehničkom uređaju. Ako smo nas dvoje ikad bili zajedno, kako ta persona tvrdi, gde su te zajedničke fotografije?! Ta laže čim zine! Za mene je malo neumesno da govorim o svom seksualnom životu dok sam bio slobodan muškarac. Ali, izgleda da njoj nije van pameti da o tome priča."

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti