ESTRADNI RAT: JK protiv Zorice, Lepe, Vesne...

Autor:

Pevačica se ozbiljno zamerila starijim koleginicama.

34
A- A A+

Jelena Karleuša kao da je naterala pevačice da se udruže protiv nje. Ovoga puta njena meta su bile koleginice koje su znatno iskusnije i starije od nje, što je nije sprečilo da ih javno prozove.

Rat je započela kada su joj na snimanju nove sezone "Zvezde Granda", gde je članica žirija, rrekla da s roze perikom podsećam na Zoricu Brunclik, koja je sudija u konkurentskim "Pinkovim zvezdama".

"To za mene može da bude samo uvreda s obzirom na to da ovakva riba, mnogo mlađa, mnogo bolja, svetski poznata, može da bude samo uzor starijim koleginicama, čak i onima koje imaju drugačiju boju kose. Nemojte da me vređate!", poručila je JK tom prilikom.

Kada je Brunclikova čula šta je Karleuša rekla, prekoprijatelja joj je poručila da će joj se prvom prilikom osvetiti, prenosi "Kurir Stars".

"Uništiću je! Ona mora pod hitno da se spusti na zemlju, gde joj je i mesto", navodno je rekla Zorica.

"To je njena sramota! U romingu sam i ne želim da trošim novac na nju", kratko je rekla Lepa Lukić, a Vesna Zmijanac dodala:

"Mi iz starije generacije smo živeli u drugom vremenu koje nije a poređenje s ovim danas u bilo čemu."

Burnije je reagovala Nada, koja je poručila Jeleni da je njen najveći uspeh to što se dobro udala.

"Ma, ja sam harala u svoje vreme! Ona ima mnogo para i njene stvari abnormalno koštaju, ali ružno je da kaže da bi trebalo da se ugledamo na nju mi koji imamo mnogo hitova. Ona je uspela samo zato što se udala za fudbalera! Zato ima mnogo para", osula je "paljbu" Nada za "Kurir Stars".

Čekamo odgovor...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti