Anđin otac: Znači da je stvarno nešto krupno...

Autor:

Otac Anđeline Džoli, čuveni glumac Džon Vojt, šokiran vešću o njenom razvodu od Breda Pita. "Znači, mora da je nešto mnogo ozbiljno, čim je ona tako odlučila", kaže on. Džordž Kluni: "Razvode se? Baš mi je žao".

Anđin otac: Znači da je stvarno nešto krupno... Foto: Kevin Winter/Guliver/Getty Images Anđelina Džoli i njen otac, Džon Vojt (snimljeno 2011. godine)

Razvod najpoznatijeg holivudskog para - Anđeline Džoli i Breda Pita - odjeknuo je poput neke "važne" vesti širom sveta. Mnogi su iznenađeni, a među njima je i Anđelinin otac, čuveni glumac, Džon Vojt.

On je rekao da ga je vest "rastužila" i da je "zabrinut" za svoju kćerku i unuke.

"Mora da se dogodilo nešto veoma ozbiljno, čim se Endži (Anđelina) odlučila na ovakav korak", izjavio je 77-godišnji glumac, prenose mediji u Americi. 

Prema nekim nezvaničnim, "insajderskim" informacijama, Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod zbog sveukupnog ponašanja Breda Pita (navodno je često pio, drogirao se, postoji priča i o neverstvu), a jedan od razloga je i to što ju je nerviralo što je Bred prisniji sa njenim ocem od nje.

Džon Vojt, koji je snimio mnogo filmova, ali je najpoznatiji po ulozi u "Ponoćnom kauboju" (Midnight Cowboy), kaže da ne zna šta je tačno motivisalo njegovu kćerku da preduzme ovaj korak.

"Zaista ne znam šta je posredi. Žalosno je u svakom slučaju... Nadam se da ću i nju i decu videti uskoro", dodao je Vojt.

U međuvremenu, za razvod je saznao i Džordž Kluni i to od reportera CNN-a. Kluni, koji je dobar prijatelj i Džoli i Pita, raširio je zenice kada mu je novinar saopštio vest o razvodu njegovih prijatelja.

"Šta se desilo? Razvode se?! Nisam znao, oh, pa to je baš tužno... Žao mi je, to je tužna priča za celu porodicu", rekao je Kluni.

POGLEDAJTE NJEGOVO REAGOVANJE

Izvor: YouTube/CNN

Sve vesti