Viber: Stikeri Beograda čekaju na vas!

Beograd dobija Viber sličice „Young love in Belgrade“.

Viber: Stikeri Beograda čekaju na vas! Foto: Promo/MONDO MobIT

Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija, Grad Beograd je među prvih 10 gradova sveta koji dobija svoje Viber stikere (Viber Sticker Pack) iz serije „Young Love In...“.

Šta donosi nova Viber aplikacija (FOTO)

Konkurencija kopira Viber opcije...

Kako do stikera

„Young Love in Belgrade“ je besplatan paket nalepnica koje ćete moći da preuzmete iz Viber aplikacije za telefone i računare. Otvorite Viber, kliknite na tri crtice u gornjem levom uglu ili izvucite pomoćni meni s leve strane ekrana, otvorite „Prodavnica nalepnica“ odeljak i preuzmite stikere Beograda na svoj uređaj.

MONDO MobIT

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u stiker paketu, koji će preko 754 miliona korisnika Vibera širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji. Stiker paket „Young Love In Belgrade“ namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku. Ovom paketu „nalepnica“ tema su Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju.

Pogledajte neke od Beograd nalepnica u galeriji:

Popularni par iz Viber stikera ljubav ovoga puta doživljava u glavnom gradu Srbije - kraj spomenika Pobedniku, na sastanku „kod Konja“, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom, uz domaće specijalitete, „kulirajući“ na kultnim mestima...

I ZVEZDA i PARTIZAN stikeri u Viber aplikaciji!

Povodom promocije paketa „Young Love In Belgrade", Grad Beograd i Viber oganiziju u sredu, 28. septembra u 17 časova veliki muzički spektakl na Trgu Republike, kad će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti