HOROSKOP

Vage, pred vama je godina puna strasti!

Jupiter je u znaku Vage do polovine oktobra 2017. tako da će svi rođeni u tom znaku imati dosta sreće u svim poduhvatima. Evo šta vas još čeka...

0
A- A A+
pejpal kompjuter kancelarija posao žene Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Posao

Oktobar i novembar će biti izuzetno dobri za posao. Bićete malo pod stresom, jer ćete više želeti da uživate nego da radite, ali opet, ne propustite prilike.

Bez obzira na poslovne uspehe, nemojte se posvetiti samo radu. Gledajte da se bolje organizujete i da imate vreme i za putovanja i prijatelje.

Naglašeni su aspekti za usavršavanje, pa razmislite i o tome.

Krajem godine se opet bacite na rad i planiranje, jer ćete tada imati i više elana.

Svakako, 2016. nije godina za nove poslove, ali već od oktobra 2017. će novčana situacija biti mnogo bolja, ali bi trebalo da razmislite kako da poboljšate poslovanje do tad. 

Osobe koje nisu iz Vaše zemlje ili mesta, Vam mogu biti od pomoći tokom cele godine. Samo treba da prihvatite prilike koje Vam se pružaju i da budete optimistični.  

seks automobil momak i devojka ljubav par zaljubljeni Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ljubav

Mnoge Vage će poželeti da se smire i uplove u bračne vode. Slobodne Vage mogu da očekuju burnu godinu, punu strasti, naročito od septembra, kada im se smeška i neka velika ljubav.

Spremite se za velika dešavanja na ovom polju, od početka oktobra do poslednje nedelje decembra. Pazite samo da ne uletite u vezu sa osobom koju ste loše procenili i od koje očekujete više nego što taj neko može da vam pruži.

U januaru i februaru su mogući problemi sa partnerom. Svakako, tokom cele godine ćete želeti da se Vama ugađa, ali i da poradite na proširenju porodice, da putujete sa partnerom ili da pređete u veći prostor da živite.

Imaćete dosta sreće u svemu, samo je bitno da pravite kompromise.

stetoskop Foto: Guliver/Getty/Thinstock

Zdravlje

Ove godine nikako ne treba da se preforsirate. Mogući su problemi sa bubrezima. Pijte više vode. Smanjite unos slatkiša.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Tagovi:
Sve vesti