Francuska glumica, u centru afere, trudna?

Autor:

Lepa francuska glumica Marion Kotijar, za koju su pojedini mediji pisali da je razlog razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, navodno čeka drugo dete.

Francuska glumica, u centru afere, trudna? Foto: Luca Teuchmann/Guliver/Getty Images

Svašta se piše o razvodu holivudskog para Anđeline Džoli i Breda Pita, a jedna od teorija ili špekulacija jeste da je razlog za rastavu, Bredovo neverstvo sa lepom francuskom glumicom Marion Kotijar, sa kojom je snimio film "Allied", čija se premijera očekuje uskoro.

Navodno su se njih dvoje "spanđali" tokom snimanja te ratne drame.

Međutim, prema najnovijim informacijama iz Francuske, 40-godišnja glumica, navodno, čeka drugo dete, a glasine da je ona zapravo razlog za razvod Anđeline i Breda, prilično su je rastužile i šokirale.

To kažu njeni bliski prijatelji, koje francuski mediji , naravno, nisu imenovali.

Nema indicija, dodaju mediji, da je to dete Bredovo.

Oni kažu da će to što je mediji povezuju sa Bredom Pitom (52) i što su je umešali u celu priču kojom se bavi ceo svet, prilično povrediti njenog dugogodišnjeg partnera Gijoma Kanea. Njih dvoje su zajedno od 2007. godine i imaju petogodišnjeg sina - Marsela.

“Marion i Gijom su baš srećni i ovakve priče su stvarno loše i po nju i po njega. Svi u Parizu pričaju da je ona ponovo trudna, a ona prosto cveta. Sve što želi je da uživa sa Gijomom i Marselom. Ovakve priče će je 'uništiti'. I to uopšte ne liči na nju", kažu ti izvori bliski glumici.

Priče o tome da je Marion kriva za razvod braka Anđeline i Breda plasirana je u "Njujork postu", a podsetilo se i na izjavu reditelja filma Roberta Zemekisa koji je, ranije ove godine, rekao da je "hemija između Breda i Marion tokom snimanja filma bila neverovatna".

Izvor: YouTubeUopšte nije isključeno da je cela priča o navodnoj ljubavnoj aferi Breda i Marion namerno plasirana iz holivudskih cenatara kako bi njihov zajednički film "Allied" dobio na još većoj popularnosti.


Sve vesti