"Partizanu pare s Kosova? To je naučna fantastika"

Autor:

Prvi čovek JSD Milorad Vučelić Partizan šokiran izjavom Nebojše Čovića o tome da su crno-beli dobijali novac s Kosova. "On je bio koordinator za Kosovo, pa bi trebalo da zna na koji je način i ko davao pare za Partizan", poručuje on

60
A- A A+
vučelić i čović Foto: MN Press

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović podigao je veliku prašinu u javnosti kada je u ponedeljak izjavio da su ogromne pare sa Kosova otišle u Partizan.

Bivši trener crno-belih košarkaša Duško Vujošević oštro je demantovao te navode, a predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić istakao je da je to "čista fantazija".

"Zaista ne znam odakle Čoviću ta informacija. Apsolutno ne mogu da povežem te stvari i kako je Partizanu stizao novac sa Kosova. Prvi put to čujem. Neka nam gospodin Čović kaže konkretno, jer ovako sve izgleda kao naučna fantastika.Verujte mi baš sam bio zbunjen kada sam čuo tu informaciju", izjavio je za "Kurir" Vučelić.

Čelnik JSD Partizan očekuje da Čović iznese detalje o tim saznanjima.

"Neka kaže ko, kako, odakle, gde i u kom periodu se to dešavalo. On je bio koordinator za Kosovo, pa bi trebalo da zna na koji je način i ko davao pare za Partizan. Ovako, iznositi paušalne podatke, bez dokaza, priznaćete, nije ozbiljno. Stvarno ne znam koji je njegov motiv da tako nešto izjavi", dodao je Vučelić.

Sve vesti