FIFA 17 bez Srbije i Islanda

Autor:

FIFA 17 dolazi za nekoliko dana, a sad smo dobili i konačnu potvrdu svih igrača i reprezentacija koji će se pojaviti u igri.

58
A- A A+
FIFA 17, FIFA Foto: Promo/EA Sports/FIFA 17

Što se tiče klubova i reprezentacija, u FIFA 17 nema značajnih promena. Iako su tu veliki klubovi i licencirani igrači i stadioni, ljubitelji fudbala su prvenstveno razočarani što nema reprezentacije Islanda. Islanđani su bili daleko najveći hit na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, pa je bilo očekivano da će se EA Sports potruditi da ih ubace ove godine. Ali, od toga nema ništa. Prema izjavama predstavnika islandskog fudbalskog saveza, EA je ponudio 15 hiljada dolara za korišćenje islandske reprezentacije, što je Savez odbio jer su smatrali takvu ponudu neadekvatnom.

Impresivan fudbal: Gameplay FIFA 17 (VIDEO)

FIFA 17 i za mobilne telefone Android, iOS i W10M

Nedavno je objavljen i zvanični spisak reprezentacija, a što se tiče naše regije tu imamo dodatne loše vesti. I dalje nema Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Izgleda da ćemo morati da pričekamo neka nova izdanja, objavio je GameFun. Do tada nam ostaje sav drugi sadržaj i igrači s kojim ćemo moći da igramo od 27. septembra, kad FIFA 17 izlazi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Izvor: EA Sports FIFA.

Sve vesti