Kakva sreća što ga je lopta pogodila u glavu

Autor:

Navijač Brondbija zbog žestokog udarca zarađenog na zagrevanju svog omiljenog tima završio u bolnici, ali mu je to spasilo život

2
A- A A+
lopta Foto: MN Press/ilustracija

  Navijač Brondbija Dejvid Brajan Nilsen zauvek će zapamtiti derbi meč svog kluba protiv Kopenhagena u avgustu.

Naime, pre početka tog duela Nilsena, koji je verni fan i prisustvuje svim mečevima Brondbija, pogodila je lopta u glavu posle čega je hitno transportovan u bolnicu.

Na zagrevanju fudbaler Brondbija Kamil Vilček snažno je šutnuo loptu koja je onestvestila Nilsena. Ispostaviće se da mu je verni fan zahvalan na tome.

U bolnici je posle detaljnih pregleda ustanovljeno da Nilsen ima tumor na mozgu i da verovatno ne bi preživeo da ga lopta nije udarila u glavu i da mu nije urađen skener.

Lekari su brzo reagovali i operisali Dejvida, koji je iz bolnice poslao poruku fudbaleru Brondbija. On je na svom Facebook profilu okačio fotografiju sa Vilčekovim dresom u rukama i poručio: "Da nije bilo njega verovatno danas ne bih bio živ", preneli su danski mediji.

Lekari su posle obavljenog hirurškog zahvata dali optimističnu prognozu da bi navijač Brondbija mogao uskoro potpuno da se oporavi i da nastavi da dolazi na utakmice svog omiljenog kluba.

Tagovi:
Sve vesti