Ansambl KOLO i Atelje 212 pozivaju: Pomozite deci!

Autor:

Donatorski koncert Ansambla KOLO u ponedeljak u Ateljeu 212 za opremanje dnevnog boravka u Školi za decu sa smetnjama u razvoju "Novi Beograd". Cena karte 400 dinara.

0
A- A A+
Foto: Ansambl Kolo/Facebook


Mnogima je potrebna pomoć, ali kada je reč o deci onda nema i ne sme da bude razmišljanja!

Ansambl "Kolo" i pozorište Atelje 212 mnogo puta su do sada učestvovali u raznim humanitarnim akcijama. Takvu praksu nastavljaju!

Prošle godine održana je predstava za pomoć Školi za decu sa smetnjama u razvoju "Novi Beograd", a ove godine biće održana novi koncert, čiji će prihod takođe ići za opremu dnevnog boravka u ovoj školi.

Novi donatorski koncert će biti održana28. septembra u 20 časova, a Škola, Ansabml "Kolo" i Atelje 212 pozivaju vas da kupovinom karte (400 dinara) pomognete da se i ova deca osećaju komotnije u školi, koja za njih čini mnogo.

Na taj način svi zajedno ćemo poboljšati život i rad dece, koja zaslužuju najbolje, a u ovom prostoru provode veći deo vremena, te je potrebno da bude prijatan i kvalitetno opremljen.

Ova osnovna škola, inače, postoji i radi 46 godina i jedina je škola na području Opštine Novi Beograd, koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju. Osobenost škole čini individualni pristup, primena posebnih savremenih metoda i programa kao i primena najnovijih dostignuća asistivne tehnologije u radu.  

Tagovi:
Sve vesti