Seksi i strašna! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Glumica i pevačica danas ima razloga za slavlje.

4
A- A A+

Britanska glumica i pevačica Bili Pajper danas, 22. septrembra, puni 34 godine.

Ova lepotica se prvo proslavila kao pevačica kada je u 15. godini izbacila singl "Because we want to" koji je bio broj jedan na top listama najslušanijih pesama. To ju je učinilo najmlađom umetnicom ikada koja je ostvarila ovakav uspeh!

Izvor: YouTube

Nakon ovoga je izdala dva muzička albuma, a onda se 2003. godine okrenula glumačkoj karijeri i od tada pleni kako na ekranima, tako i na pozorišnim daskama svojom energijom, vatrenošću i seksepilom.

Počela je kao Rouz Tajler u seriji "Doctor Who", potom se pokazala u seksi izdanju u seriji "Secret Diary of a Call Girl" i najskorije kao strašna Frankeštajnova mlada u horor seriji "Penny Dreadful".

Izvor: YouTube

Bila je šesta na listi "Broadcast" magazina "Hot 100" 2007. godine kao jedna od najuticajnijih glumica na ekranima.

Bila je udata za di-džeja i biznismena Krisa Evansa, koji je 16 godina stariji od nje, a nakon njihovog razvoda nije htela da uzme ni "dinar" njegovog bogatstva koje se procenjuje na oko 65 miliona dolara.

"Ne uzimam ni peni od njega. Mislim da je to odvratno", rekla je ona tada u intervjuu za "BBC Radio 2".

Nakon toga se udala za glumca Lorensa Foksa s kojim ima dva sina - Vinstona i Judžina. U martu ove godine, Foks je objavio da se razvode nakon osam godina braka.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti