Iznela još "prljavog veša" o bivšem!

Autor:

Problematična glumica se plašila da će joj bivši verenik baciti kiselinu na lice!

0
A- A A+

Lindzi Lohan (30) nedavno je okončala "otrovnu" vezu sa ruskim "plejbojem" Egorom Tarabasovim nakon što je on postao nasilan.

U intervjuu za rusku televiziju (za koji je navodno dobila 500.000 funti), Lindzi je rekla da joj je on provalio u kuću tokom noći i da ju je davio.

Evo šta je Lindzi tražila za gostovanje na ruskoj televiziji

Nikakav postupak nije pokrenut protiv Egora (23), a glumica nije ponudila nikakve dokaze da potkrepi priču.

Međutim, ona se tu nije zaustavila, već je rekla da se plašila da će joj Egor baciti kiselinu u lice!

"Istrčala sam na balkon i vikala iz sveg glasa: 'On pokušava da me ubije, zovite policiju!'", ispričala je jednu od njihovih "ljubavnih svađa".

U međuvremenu, pojavila su se nagađanja da je Tarabasov pre tog intervjua zvao svoju bivšu verenicu i tražio od nje da ne gostuje na toj televiziji. Njegov predstavnik za medije je rekao da je Egor trenutno na odmoru u Grčkoj i da nije zvao Lindzi povodom gostovanja na ruskoj televiziji.

On ju je spasio od nasilnog verenika?

On je takođe dodao da "Tarabasov poriče da je opasan" i da je "njegova bivša verenica izmislila optužbe".

"Saznao sam da moja bivša verenica, Lindzi Lohan, planira prljavu kampanju u medijima protiv mene. Moja veza sa Lindzi se okončala u julu 2016. godine. Nedeljama nakon toga, ona je na sve načine pokušala da okalja moje ime izmišljajući pojedinosti o našoj vezi, objavljujući izvrnute priče i lažne optužbe", rekao je u saopštenju Egor i dodao da nema nameru da se bavi time jer "kao biznismen želi da se fokusira na posao". "Odlučio sam da ćutim i iz poštovanja prema Lindzi", rekao je Tarabasov i još jednom istakao da su priče koje je Lindzi iznela lažne.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti