Iskalila bes na penisu! (FOTO)

Autor:

Kada je ova devojka od dečka dobila poruku koja ju je iznervirala, uradila je nešto potpuno neočekivano...

13
A- A A+
gaće veš Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Lili Hjum (18) za potrebe jednog projekta pravi skulpture - penisa! I to ne bilo kakvih, već onih koji su joj... hm, poznati...

Lili pohađa Umetničku školu u Hempštedu (Velika Britanija), a nedavno je završila svoj projekat "Deset portreta", odnosno svoju seriju skulptura penisa.

Ali, to nisu bilo kakvi penisi, već su napravljeni po uzoru na "alatke" muškaraca sa kojima je Lili imala seks, a koji su "ispali kreteni".

Na ideju da iskleše penise, došla je nakon što je primila "us*anu poruku" od dečka sa kojim je prethodno uživala u seksu.

Pošto se u tom trenutku nalazila u svom studiju, odlučila je da na ovaj način ispolji svoj bes, pa je još, nakon što je napravila veoma detaljnu i preciznu skulpturu penisa, preko toga urezala reč "lažov".

Tada joj se, kaže, "upalila lampica", pa je odlučila da napravi skulpture "alatki" momaka sa kojima je imala seks jer "nikoga od njih ne doživljava kao pozitivno iskustvo".

"Nisam u kontaktu sa većinom njih, ali jedan od njih je rekao da mu se ne sviđa to što radim. Da budem iskrena, ne znam kako bih se osećala da neko napravi skulpturu po uzoru na mene", rekla je Lili.

Da bi videla kako će drugi reagovati, postavila je fotki skulptura na društvene mreže. Kaže da muškarci uglavnom misle kako su to njeni "trofeji", a dobila je i pregršt komentara "hahaha, trebaće ti još gline".

Verovali ili ne, Lili je prodala svih deset penisa iz kolekcija, ali kaže da ih više neće praviti jer to ne bi bilo fer prema onima koji su kupili ove iz prve kolekcije.

"Uostalom, uživanje u seksu sa muškarcima da bih od toga kasnije zaradila novac je eksploatacija", završila je Lili.

Kako biste se vi osećali da neko napravi skulpturu po uzoru na vašu "alatku"?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti