Suarez o Instagramu: Prave cirkus od fudbala

Autor:

Napadač Barselone otvoreno rekao šta misli o gestu defanzivca Atletiko Madrida, koji se svojim pratiocima požalio na povredu.

7
A- A A+
Luis Suarez i Filipe Luiz Foto: AP/Manu Fernandez


Da je Luis Suarez prgav, pa neretko i "prljav" igrač - dobro je poznato, kao što se zna da ne štedi protivnike ni kada ih grize, ni kada ih šutira, udara ili gazi, kao u sredu.

Sa druge strane, sve je to fudbal i Urugvajac ne želi da se "sitnim" čarkama i povredama pridaje veliki značaj, što je sinoć uradio defanzivac Atletika Filipe Luis.

Bek "jorgandžija" objavio je na svom Instagram profilu fotografiju iz svlačionice, posle remija 1:1, uslikavši svoju nogu sa očiglednom povredom, nanetom kramponom.

Nema dileme oko toga da ga je povredio upravo Suarez, u duelu posle kojeg se Urugvajac podignutim rukama pravdao da nije udario rivala.

Luis je iz svlačionice Nou Kampa "okačio" ovu fotografiju, uz ironičnu poruku: "Bar me nije dodirnuo".

Menos mal que no me toca!

A photo posted by Filipe Luís Kasmirski (@filipeluis) onSuarez je tu objavu prokomentarisao otvoreno:

"Fudbal je igra muškaraca. Sve ostaje na terenu. Ako bismo svi objavljivali šta se dogodilo, onda bi ova igra postala cirkus. Nagazio sam ga bez namere. Sreli smo se u tunelu i pružio sam mu ruku. Ja Instagram shvatam kao zabavu. Ako ćete tamo da objavite svaki udarac, sve što vam se dogodilo na igralištu, onda stvarno...". 

Pogledajte kako je izgledao njihov duel:

Izvor: YouTube

Sve vesti