Vodimo vas: Žurka koja ima najdužu tradiciju!

Autor:

MONDO nagrađuje tri najbrža čitaoca kartama za Begefank žurku u petak, 23. septembra u 23h u KPTM-u.

Vodimo vas: Žurka koja ima najdužu tradiciju! Foto: Promo

Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite nam email na mondonagrade@mondo.rs s vašim imenom, prezimenom i naznakom "Begefank".

Specijalna Begefank žurka održaće se u klubu KPTM u petak, 23. septembra s početkom od 23 časa.

Kako ističu iz organizacije, sutrašnja žurka označava početak četvrte sezone Begefank žurke u KPTM-u. Klub i ove kultne žurke već su na karakterističan način povezani jer su zajedno rasli i danas, kada KPTM važi za jedan od najzanimljivijih klubova Beograda , ali i Srbije, a Begefank žurka doživljava svoju regionalnu, pa i internacionalnu ekspanziju, malo je ljudi koji mogu da ih zamisle odvojeno.

Za žurku koja označava početak nove sezone spremljeno je mnoštvo iznenađenja - od specijalnog party nastupa jednog najinovativnijih MC-eva regiona Kendija a.k.a. Cantwaita (člana Aristokrat Muzik familije, kao i umetnika koji je objavio nekoliko izdanja za Bassivity Digital), preko raznih scenografskih zanimljivosti, kao i poklona za posetioce. Ulaz na žurku se neće naplaćivati do 00:00, a nakon toga cena karte će biti 200 dinara.

Više informacija možete pročitati na Facebook eventu OVDE.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti