Najpoznatiji TV haker u Beogradu!

Autor:

Glumac iz hit hakerske serije kod nas snima rimejk kultnog filma!

0
A- A A+

Glumac Rami Malek, zvezda serije "Mr Robot", snimaće u srpskoj prestonici rimejk filma "Leptir" iz 1973. godine, piše filmska štampa.

Na IMDB stranici filma navodi se da će rimejk ostvarenja o famoznom pljačkašu sefova iz tridesetih godina prošlog veka režirati Mikael Nur, i da će se, pored Beograda, snimati u Crnoj Gori i na Tajlandu.

Film iz 1973. je adaptacija autobiografije Anrija Šarijera, poznatog pljačkaša sefova koji je tridesetih godina prošlog veka uhapšen zbog ubistva za koje tvrdi da nije počinio. Osuđen na doživotnu robiju na zatvorskom ostrvu u Francuskoj, Šarijer, zajedno sa još jednim osuđenikom, počinje da planira bekstvo.

Uloga Šarijera, zvanog "Leptir" zbog tetovaže koju je imao, poverena je "hakeru" Maleku, dok će drugog osuđenika koji sa njim planira bekstvo igrati Čarli Hanam (Sons of anarchy).

U originalnom filmu glavne uloge tumačili su Dastin Hofman i Stiv Mekvin. Podsetite se!

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti