Oni su traženiji od pornića

Autor:

Holivudske zvezde su trenutno popularnije od porno filmova.

4
A- A A+
bred pit, anđelina džoli, glumci Foto: YouTube

Korisnici interneta bi radije da saznaju sve detalje u vezi sa razvodom Anđeline Džoli i Bred Pita, nego što bi gledali porniće.

Termin koji je ove nedelje najviše bio kucan u Google polje za pretragu je “Angelina Jolie”. Anđelina je postala popularnija od pornića. Tačnije, termin “porn” koji je ubedljivo najpopularniji, ove nedelje se našao na drugom mestu.

Poslednjih dana se dosta govori i piše o ovom razvodu. Samo nekoliko dana pre nego što je objavljeno da se par razvodi, govorilo se kako to nikog ne zanima. Međutim, statistika kompanije Google pokazuje sasvim drugačiju sliku.

Pređenje sa pornićima će možda neke naljutiti, ali je bitno jer se na taj način može pokazati koliko je nešto zaista popularno u određenom trenutku - kada sa prvog mesta svrgne porniće koji su konstantno najtraženiji na internetu.

Ove godine su od pornića bili popularniji i termini “Brexit” i “Pokemon Go”. Međutim, razvod ovog para nije uspeo da se duže vreme zadrži na prvom mestu, što je pomenutim terminima uspelo, prenosi Independent.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Sve vesti