Ko je dr Bul?

Autor:

Opra Vinfri je proslavila dr Fila Mekgroa, a dr Fil će proslaviti dr Džejsona Bula. Nova serija inspirisana čuvenim dr Filom – „Bul“, samo u Pickboxu na mts TV.

Ko je dr Bul? Foto: mts Serija Bul

mts i Pickbox vam predstavljaju novu seriju „Bul“, inspirisanu životom popularnog psihologa i TV lica dr Fila Mekgroa, koji je svojim savetima pomogao hiljadama ljudi i osvojio naklonost publike, mnogo nagrada i čak 27 nominacija za Emi. Nove epizode serije dostupne su vam samo 24 sata nakon prikazivanja američkoj publici, sredom od 21h, samo u Pickbox paketuna mts TV.

Dr Džejson Bul je briljantan, šarmantan i drzak stručnjak za ljudsko ponašanje koji kombinuje psihologiju, ljudsku intuiciju i visoku tehnologiju da bi saznao šta pokreće i dotiče porotnike, advokate, svedoke i optužene. Iza njega stoji tim pomoćnika, od istražitelja do modnih stručnjaka, a svi oni upotrebljavaju svoja znanja i veštine kako bi pomogli klijentima koji ih unajme za pomoć tokom važnih sudskih procesa. Serija je inspirisana ranom karijerom slavnog dr Fila, koji je nekad vodio jednu od najistaknutijih firmi za sudska savetovanja.

Izvor: Pickbox Srbija

Ne propustite ovu zanimljivu seriju, upoznajte dr Bula i otkrijte kako je započeo revoluciju u sudnici. Aktivirajte Pickbox paket, ukoliko to do sada niste uradili, i uživajte u Bulovim genijalnim momentima koji njegovim klijentima donose pobede u teškim sudskim parnicama.

Pickbox paket možete jednostavno da aktivirateputem TV menija, izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox, direktno iz Video kluba, kao i pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt. Uživajte uz seriju „Bul“ i stručnjaka kojeg bi svako želeo da ima na svojoj strani!

Sve vesti