• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li znate šta je to Belgrade SAXperience?

Izvor mondo.rs

Belgrade SAXperience je međunarodni festival saksofona, koji ne bi trebalo da propustite jer...

... jer u Beograd stižu muzičari iz celog sveta, i to najbolji!

Renomirani saksofonisti će u prestonici boraviti od 6. do 9. oktobra, a sviraće u Domu Omladine, Mikser Hausu, Beogradskoj filharmoniji i Kolarčevoj zadužbini.

Takođe, u okviru Francuske muzičke jeseni, nastupiće od 29. septembra do 1. oktobra, Batist Erban i kvartet Luke Ignjatovića u Novom Pazaru, Kraljevu, Leskovcu, a od 10. do 12. oktobra Nikola Arsenijević, Milan Savić i Uki Ovaskainen u Subotici i Somboru.

Kompletan program pogledajte na zvaničnom sajtu Festivala - http://belgradesaxperience.com/

Sva četiri dana predviđeni su i popodnevni koncerti za najmlađu publiku i njihove roditelje "Upoznajte gospodina saksofona" i to na otvorenom ispred Doma omladine i Mikser Hausa, na Cvetnom trgu i na platou ispred hotela Radison Blu, kada će nastupiti Dečiji orkestar saksofona i predstaviti ovaj instrument u glasnom i veselom stilu.

Svake večeri tokom festivala od 22h zabava sa zvucima saksofona se nastavlja Koncertima u klubu (Wurstplatz bar i Mikser House) gde će se održavati nastupi naših istaknutih saksofonista sa svojim sastavima.

Edukativni sadržaji Belgrade SAXperience podrazumevaju: majstorske kurseve koji će se održavati svakog dana od 9h u Kulturnom centru Beograda. Kurseve će držati gosti profesori iz inostranstva, a moći će aktivno da pohađaju naši učenici, studenti i profesori saksofona, dok će za ostale zainteresovane biti omogućeno pasivno učestvovanje. Takođe, u ovom prostoru će biti organizovan i mali sajam saksofona.

Pogledajte foto galeriju i kak je bilo na promotivnom koncertu Jazz Fusion Saxperience Night, u hotelu Radison Blu u Beogradu:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE