Previše seksi za NJU?!

Autor:

Glumica nije želela da se zabavlja sa sadašnjim mužem, jer je smatrala da će imati problema sa drugim devojkama.

4
A- A A+

Oni su definitivno najatraktivniji par u Holivudu, ali ideja da bude sa seksi glumcem Džoom Manganijelom (39) nije u početku privlačila Sofiju Vergaru (44).

Glumica je u emisiji "Harry talk show" istakla kako je bila prilično skeptična kada ju je Džo pozvao da izađu na sastanak, jer joj je smetalo to što je on previše seksi!

"Kada je počeo da me ubeđuje da izađem sa njim, nisam htela baš zbog toga. Nisam želela da se maltretiram s tim, previše sam stara da budem sa muškarcem kojeg jure sve devojke. Previše si seksi, ovo će biti mnogo posla. Ne šalim se. Nisam želela da izađem sa njim zbog toga što je seksi", ispričala je Sofija koja je jedna od najpoželjnijih žena na svetu.

Na svu sreću, Džou je ipak dala šansu, a njih dvoje su počeli da se zabavljaju u julu 2014. godine, verili se iste godine i potom venčali u novembru 2015. godine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti