• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mercedes prezadovoljan, nastavlja s Ikarbusom

Izvor MONDO/Tanjug

"Mercedes" nastavlja saradnju sa "Ikarbusom" i najavljuje isporuke novih niskopodnih šasija i motora "evro 6" specifikacije, izjavio je direktor "Star importa", zastupnika nemačkog giganta za Srbiju, Rolf Jirgen Zojerle.


"'Mercedes' veruje u 'Ikarbus' i nastavak uspešne poslovne saradnje na proizvodnji autobusa u skladu sa savremenim trendovima", rekao je Zojerle.

On je napomenuo da je obavio niz razgovora sa najodgovornijim ljudima "Mercedes-Benca" i dodao da nema nikakvih prepreka za nove isporuke šasija i motora "Ikarbusu".

To prakticno znaci, objašnjava Zojerle, da je 'Mercedes' izuzetno zadovoljan dosadasnjom saradnjom i da ce, pored aktuelnih modela, zemunska fabrika moci da proizvede i niskopodne autobuse sa "evro 6" motorom, koji ce na haubi imati trokraku zvezdu.

"Ono što je najvažnije je cinjenica da ce 'Mercedes' obezbediti i najsavremeniju tehnologiju 'Ikarbusu'", rekao je Zojerle.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

tоle

Napravili su 30 komada..ni urcu ne valjaju..lezajeve prednjih tockova menjalu na 20 hiljada... Lose koce imaju neki sistem kojinje mnogo los za gradske uslove .. Sama sasija je od berlinca i nije predvidjena za treca vrata... Gsp in nece , porucio je na MAN sasiji i motorom... Uglavnom nadgradnja je mnogi losa..to radi ikarbus..klime pustaju kondenz po sedistima ...najveca moja zamerka kao vozaca koji vozim i to djubre od autobusa je sto ima tockove ko malo veci kombi... Po beogradskom sahtovima i slivnicima skroz su se vec razdrndali ... A daa.... I oce da otvori srednja vrata u voznji iz cista mira... Svaki dan ih odvezu po dva tri na reklamaciju u ikarbus..oni neznaju sa ih poprave a pravili ih... Ceka se samk istek garancije pa da sve padne na gsp i njegove majstore koji nemaju ni delova a ni alata... E onda ce da ih zalivade na parking i da skidaju delove sa dva tri da bi osposobili jedan... Evo gledajte...pozzz...

PETAR .

DSCZ - dobro je za fabriku , ljudi koji rade i porez placa drzavi a nemora da ide u nemacku , radi u svom gradu i drzavi .

Cramer

Glupo pitanje. Šta proizvodi Ikarbus ako uvozi šasije i motore? Nemojmo se frljati sa terminologijom. Da bi se nešto nazvalo proizvodnjom, mora imati određeni stepen dodate vrednosti. Odokativno, rekao bih da toga ovde nema.

special image