• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAŽNJA, PAŽNJA: Od sutra skuplja struja

Izvor Beta

Struja za domaćinstva u Srbiji poskupeće od sutra za 3,8 odsto. Prosečno poskupljenje po domaćinstvu iznosi jedan evro i gradjanima će biti obračunato u računima koje će dobiti u novembru.


Posle ove promene, prosecna cena za sva domacinstva, bez poreza, akcize i naknade za obnovljive izvore energije, iznosice 6,6 dinara po kilovatu.

Poskupljenje je dogovoreno u sklopu aranžmana Vlade Srbije s Medjunarodnim monetarnim fondom, kao deo finansijskog resturuktriranja tog javnog preduzeca.

 Po recima ministra energetike Aleksandra Antica, i s novom cenom struja ce u Srbiji i dalje biti najmanja u Evropi.

On je naveo i da ce se nastaviti podrška socijalno ugoženim gradjanima i podsetio da 56.400 domacinstava koristi besplatne kilovate.

Komentari 42

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

AirFrance

E ovako,dosli meni gastarbajteri,rodbina.Australija,Austrija i Svedjani.Idu oni,gledaju,merkaju cene i krste se.Po njihovom,ovde je vecina stvari skuplja nego 'preko grane' zarade katastrofalne a kvalitet proizvoda nikakav.Ja kao neko ko zivi ovde patim,za narodom jer trpi gore od kuceta,nemaju ljudi za lekove,za hranu,nemaju za decu.Kako vas nije stid,mene jeste,sto ste clanovi SNS?!Kako mislite da prezivimo i od cega?!!

igor

Cuj reci mudrog gospodina Antica... Kako te bre nije sramota da nas poredis sa malo umnom Evropom, pa moze li nas i njihov standard da se porede. Gde vi zivite mudri covece, mora da vam je mojsije Vucic popio mozak. Mi, ja jedva prezivljavam iz dana u dan, svaki naredni mi je gori od predhodnog a ti zboris tako pametno. Samo tako nastavite i nadam se da ce narod konacno da uzme go*njivu motku u skorije vreme, jer ovoj put vodi u ambis bez povratka.

marko rus

Ustanimo narode vreme je...truju nas i ubijaju psihicki dole vlada

special image