• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Beču dodeljene Siemens CEE Press Award 2016

Izvor mondo.rs

Najveće i najeminentnije regionalno novinarsko takmičenje - Siemens CEE Press Award 2016, u kojem su učestovali predstavnici medija iz zemalja Centralne i Istočne Evrope, završeno je svečanom dodelom nagrada koja je održana u Beču.


Od 147 novinarskih prijava iz svih zemalja učesnica, Siemens je nagradio tri najbolja rada u regionu. Glasovima stručnog žirija iz svake od zemalja učesnica, pobednici Siemens CEE Press Award 2016 su Ulrike Moser-Wegscheider, nagrađena za članak objavljen u biznis magazinu Trend, Austrija; Oraan Marculescu, nagrađen za rad objavljen u Stiinta si Tehnica, Rumunija i Nataša Koražija, nagrađena za tekst objavljen u izdanju Časnik Finance, Slovenija.

Održiva budućnost gradova

Organizovanjem ovog takmičenja Siemens je želeo da razmeni iskustva sa regionalnim novinarima i podrži ih u njihovoj potrazi za rešenjima za održivu budućnost naših gradova. Među prošlogodišnjim dobitnicima je i novinar redakcije MONDO, Georgi Mitev Šantek.

Dodeli nagrada u Beču, u Siemens City, prisustvovali su i pobednici iz Srbije, Jelena Aleksić, nagrađena za tekst "Koliki je IQ srpskih gradova" objavljen na portalu Novog magazina, zatim Zoran Mirković, novinar agencije Tanjug za tekst "Pametni gradovi" i Miljan Vitomirović, iz produkcije NS media, za prilog "Pametno domaćinstvo, IOT", emitovan na RTV Pink.

Siemens CEE Press Award 2016 održan je u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji, sa ciljem da okupi predstavnike medija iz regiona i podstakne ih u istraživanju na temu - Inteligentna infrastruktura.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image